Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 38 gevonden artikelen
 
 
  β-Caryophyllene-rich pepper essential oils suppress spoilage activity of Pseudomonas fluorescens KM06 in fresh-cut lettuce
 
 
Titel: β-Caryophyllene-rich pepper essential oils suppress spoilage activity of Pseudomonas fluorescens KM06 in fresh-cut lettuce
Auteur: Myszka, Kamila
Schmidt, Marcin T.
Majcher, Małgorzata
Juzwa, Wojciech
Czaczyk, Katarzyna
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 83 (2017) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 38 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland