Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 38 gevonden artikelen
 
 
  Pediocin PA-1 containing fermented cheese whey reduces total viable count of raw buffalo (Bubalis bubalus) milk
 
 
Titel: Pediocin PA-1 containing fermented cheese whey reduces total viable count of raw buffalo (Bubalis bubalus) milk
Auteur: Verma, Surya Kant
Sood, Shiv Kumar
Saini, Ram Krishan
Saini, Neha
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 83 (2017) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 38 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland