Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 38 gevonden artikelen
 
 
  Agglomeration during spray drying: Physical and rehydration properties of whole milk/sugar mixture powders
 
 
Titel: Agglomeration during spray drying: Physical and rehydration properties of whole milk/sugar mixture powders
Auteur: Chever, S.
Méjean, S.
Dolivet, A.
Mei, F.
Den Boer, C.M.
Le Barzic, G.
Jeantet, R.
Schuck, P.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 83 (2017) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 38 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland