Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 62 gevonden artikelen
 
 
  Chemical composition of apple fruit, juice and pomace and the correlation between phenolic content, enzymatic activity and browning
 
 
Titel: Chemical composition of apple fruit, juice and pomace and the correlation between phenolic content, enzymatic activity and browning
Auteur: Persic, Martina
Mikulic-Petkovsek, Maja
Slatnar, Ana
Veberic, Robert
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 82 (2017) nr. C pagina's 23-31
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 62 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland