Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 30 van 44 gevonden artikelen
 
 
  New bread formulation with improved rheological properties and longer shelf-life by the combined use of transglutaminase and sourdough
 
 
Titel: New bread formulation with improved rheological properties and longer shelf-life by the combined use of transglutaminase and sourdough
Auteur: Scarnato, Lucilla
Montanari, Chiara
Serrazanetti, Diana Isabella
Aloisi, Iris
Balestra, Federica
Del Duca, Stefano
Lanciotti, Rosalba
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 81 (2017) nr. C pagina's 10 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 30 van 44 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland