Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 44 gevonden artikelen
 
 
  Isabel red wines produced from grape pre-drying and submerged cap winemaking: A phenolic and sensory approach
 
 
Titel: Isabel red wines produced from grape pre-drying and submerged cap winemaking: A phenolic and sensory approach
Auteur: de Castilhos, Maurício Bonatto Machado
Gómez-Alonso, Sergio
García-Romero, Esteban
Del Bianchi, Vanildo Luiz
Hermosín-Gutiérrez, Isidro
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 81 (2017) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 44 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland