Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 44 gevonden artikelen
 
 
  Essential oil from pink pepper as an antimicrobial component in cellulose acetate film: Potential for application as active packaging for sliced cheese
 
 
Titel: Essential oil from pink pepper as an antimicrobial component in cellulose acetate film: Potential for application as active packaging for sliced cheese
Auteur: Dannenberg, Guilherme da Silva
Funck, Graciele Daiana
Cruxen, Claudio Eduardo dos Santos
Marques, Juliana de Lima
Silva, Wladimir Padilha da
Fiorentini, Ângela Maria
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 81 (2017) nr. C pagina's 5 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 44 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland