Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 43 van 71 gevonden artikelen
 
 
  Laccase-aided modification: Effects on structure, gel properties and antioxidant activities of α-lactalbumin
 
 
Titel: Laccase-aided modification: Effects on structure, gel properties and antioxidant activities of α-lactalbumin
Auteur: Jiang, Zhanmei
Yuan, Xiangying
Yao, Kun
Li, Xueyan
Zhang, Xinliu
Mu, Zhishen
Jiang, Lianzhou
Hou, Juncai
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 80 (2017) nr. C pagina's 355-363
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 43 van 71 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland