Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 85 gevonden artikelen
 
 
  Corrigendum to “Betel leaf (Piper betle L.) essential oil microemulsion: Characterization and antifungal activity on growth, and apparent lag time of Aspergillus flavus in tomato paste” [LWT - Food Sci. Technol. 75 (2017) 616–623]
 
 
Titel: Corrigendum to “Betel leaf (Piper betle L.) essential oil microemulsion: Characterization and antifungal activity on growth, and apparent lag time of Aspergillus flavus in tomato paste” [LWT - Food Sci. Technol. 75 (2017) 616–623]
Auteur: Basak, Suradeep
Guha, Proshanta
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 79 (2017) nr. C pagina's 664
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 85 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland