Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 52 gevonden artikelen
 
 
  Bread making aptitude of mixtures of re-milled semolina and selected durum wheat milling by-products
 
 
Titel: Bread making aptitude of mixtures of re-milled semolina and selected durum wheat milling by-products
Auteur: Pasqualone, Antonella
Laddomada, Barbara
Centomani, Isabella
Paradiso, Vito Michele
Minervini, Davide
Caponio, Francesco
Summo, Carmine
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 78 (2017) nr. C pagina's 151-159
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 52 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland