Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 52 gevonden artikelen
 
 
  Application of lactic acid bacteria and yeasts as starter cultures for reduced-salt soy sauce (moromi) fermentation
 
 
Titel: Application of lactic acid bacteria and yeasts as starter cultures for reduced-salt soy sauce (moromi) fermentation
Auteur: Singracha, Pannarat
Niamsiri, Nuttawee
Visessanguan, Wonnop
Lertsiri, Sittiwat
Assavanig, Apinya
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 78 (2017) nr. C pagina's 181-188
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 52 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland