Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 51 van 78 gevonden artikelen
 
 
  Molecular characterization of water extractable arabinoxylans isolated from wheat fine bran and their effect on dough viscosity
 
 
Titel: Molecular characterization of water extractable arabinoxylans isolated from wheat fine bran and their effect on dough viscosity
Auteur: Pavlovich-Abril, Alán
Rouzaud-Sández, Ofelia
Carvajal-Millán, Elizabeth
Navarro, Rosa Elena
Robles-Sánchez, Rosario Maribel
Barrón-Hoyos, Jesús Manuel
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 74 (2016) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 51 van 78 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland