Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 78 gevonden artikelen
 
 
  Assessment of techno-functional and sensory attributes of tiger nut fresh egg tagliatelle
 
 
Titel: Assessment of techno-functional and sensory attributes of tiger nut fresh egg tagliatelle
Auteur: Albors, A.
Raigon, M.D.
García-Martinez, M.D.
Martín-Esparza, M.E.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 74 (2016) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 78 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland