Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 78 gevonden artikelen
 
 
  Effect of enzymatic interesterification on physiochemical and thermal properties of fat used in cookies
 
 
Titel: Effect of enzymatic interesterification on physiochemical and thermal properties of fat used in cookies
Auteur: Wirkowska-Wojdyła, Magdalena
Bryś, Joanna
Górska, Agata
Ostrowska-Ligęza, Ewa
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 74 (2016) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 78 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland