Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 83 van 99 gevonden artikelen
 
 
  Reduction of NaCl in cooked ham by modification of the cooking process and addition of seaweed extract (Palmaria palmata)
 
 
Titel: Reduction of NaCl in cooked ham by modification of the cooking process and addition of seaweed extract (Palmaria palmata)
Auteur: Barbieri, G.
Barbieri, Ge.
Bergamaschi, M.
Francheschini, M.
Berizi, E.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 73 () nr. C pagina's 700-706
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 83 van 99 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland