Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 55 van 71 gevonden artikelen
 
 
  Sensory attributes and physicochemical features of corn snacks as affected by different flour types and extrusion conditions
 
 
Titel: Sensory attributes and physicochemical features of corn snacks as affected by different flour types and extrusion conditions
Auteur: Pęksa, Anna
Kita, Agnieszka
Carbonell-Barrachina, Angel A.
Miedzianka, Joanna
Kolniak-Ostek, Joanna
Tajner-Czopek, Agnieszka
Rytel, Elżbieta
Siwek, Adam
Miarka, Dorota
Drożdż, Wioletta
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 72 (2016) nr. C pagina's 11 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 55 van 71 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland