Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 71 gevonden artikelen
 
 
  Antimicrobial and physicochemical characterization of whey protein concentrate edible films incorporated with liquid smoke
 
 
Titel: Antimicrobial and physicochemical characterization of whey protein concentrate edible films incorporated with liquid smoke
Auteur: Soazo, M.
Pérez, L.M.
Piccirilli, G.N.
Delorenzi, N.J.
Verdini, R.A.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 72 (2016) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 71 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland