Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 71 gevonden artikelen
 
 
  An assessment of the processing and physicochemical factors contributing to the microbial contamination of salpicão, a naturally-fermented Portuguese sausage
 
 
Titel: An assessment of the processing and physicochemical factors contributing to the microbial contamination of salpicão, a naturally-fermented Portuguese sausage
Auteur: Cadavez, V.
Gonzales-Barron, U.
Pires, P.
Fernandes, E.
Pereira, A.P.
Gomes, A.
Araújo, J.P.
Lopes-da-Silva, F.
Rodrigues, P.
Fernandes, C.
Saavedra, M.J.
Butler, F.
Dias, T.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 72 (2016) nr. C pagina's 10 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 71 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland