Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 56 gevonden artikelen
 
 
  Extending the shelf life of gluten-free fresh filled pasta by modified atmosphere packaging
 
 
Titel: Extending the shelf life of gluten-free fresh filled pasta by modified atmosphere packaging
Auteur: Sanguinetti, Anna Maria
Del Caro, Alessandra
Scanu, Angela
Fadda, Costantino
Milella, Giangiacomo
Catzeddu, Pasquale
Piga, Antonio
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 71 (2016) nr. C pagina's 6 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 56 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland