Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 42 van 48 gevonden artikelen
 
 
  Survival of Escherichia coli O157:H7 during manufacture and storage of traditional and low lactose yogurt
 
 
Titel: Survival of Escherichia coli O157:H7 during manufacture and storage of traditional and low lactose yogurt
Auteur: Cutrim, Camila Sampaio
Barros, Raphael Ferreira de
Costa, Marion Pereira da
Franco, Robson Maia
Conte-Junior, Carlos Adam
Cortez, Marco Antonio Sloboda
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 70 (2016) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 42 van 48 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland