Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 48 gevonden artikelen
 
 
  Effects of high hydrostatic pressure on functional, thermal, rheological and structural properties of β-D-glucan concentrate dough
 
 
Titel: Effects of high hydrostatic pressure on functional, thermal, rheological and structural properties of β-D-glucan concentrate dough
Auteur: Ahmed, Jasim
Thomas, Linu
Arfat, Yasir Ali
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 70 (2016) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 48 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland