Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 96 gevonden artikelen
 
 
  3-chlorotyrosine formation versus other molecular changes induced by hypochlorous acid in proteins: A study using dairy proteins as a model
 
 
Titel: 3-chlorotyrosine formation versus other molecular changes induced by hypochlorous acid in proteins: A study using dairy proteins as a model
Auteur: Bao Loan, Huynh Nguyen
Kerkaert, Barbara
Cucu, Tatiana
Mestdagh, Frédéric
De Meulenaer, Bruno
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 68 (2016) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 96 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland