Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 32 gevonden artikelen
 
 
  Application of Fourier-transform infrared spectroscopy for the determination of chloride and sulfate in wines
 
 
Titel: Application of Fourier-transform infrared spectroscopy for the determination of chloride and sulfate in wines
Auteur: Teixeira dos Santos, Cláudia A.
Páscoa, Ricardo N.M.J.
Porto, Patrícia A.L.S.
Cerdeira, António L.
Lopes, João A.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 67 (2016) nr. C pagina's 6 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland