Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 32 gevonden artikelen
 
 
  Influence of milling methods and particle size on hydration properties of sorghum flour and quality of sorghum biscuits
 
 
Titel: Influence of milling methods and particle size on hydration properties of sorghum flour and quality of sorghum biscuits
Auteur: Dayakar Rao, B.
Anis, Mohamed
Kalpana, K.
Sunooj, K.V.
Patil, J.V.
Ganesh, T.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 67 (2016) nr. C pagina's 6 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland