Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 94 gevonden artikelen
 
 
  Changes in phenolic compounds and their antioxidant capacities in jujube (Ziziphus jujuba Miller) during three edible maturity stages
 
 
Titel: Changes in phenolic compounds and their antioxidant capacities in jujube (Ziziphus jujuba Miller) during three edible maturity stages
Auteur: Wang, Bini
Huang, Qingyuan
Venkitasamy, Chandrasekar
Chai, Hongkang
Gao, Hui
Cheng, Ni
Cao, Wei
Lv, Xingang
Pan, Zhongli
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 66 (2016) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 94 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland