Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 72 gevonden artikelen
 
 
  Effect of tapioca starch addition on rheological, thermal, and gelling properties of rice starch
 
 
Titel: Effect of tapioca starch addition on rheological, thermal, and gelling properties of rice starch
Auteur: Sun, D.
Yoo, B.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 64 (2015) nr. 1 pagina's 7 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 72 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland