Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Effect of drying methods and antioxidants on the flavor and lipid oxidation of silver carp slices
 
 
Titel: Effect of drying methods and antioxidants on the flavor and lipid oxidation of silver carp slices
Auteur: Fu, Xiangjin
Lin, Qinglu
Xu, Shiying
Wang, Zhang
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 61 (2015) nr. 1 pagina's 7 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland