Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 32 gevonden artikelen
 
 
  Modeling structural and compositional changes of beef during human chewing process
 
 
Titel: Modeling structural and compositional changes of beef during human chewing process
Auteur: Wang, Xiaodan
Sun, Yonghai
Liu, Aiyang
Wang, Xiaomeng
Gao, Jing
Fan, Xiangchao
Shang, Jingyi
Wang, Yang
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 60 (2015) nr. 2P2 pagina's 7 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland