Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 89 gevonden artikelen
 
 
  Effect of prebiotic ingredients on the rheological properties and microstructure of reduced-sodium and low-fat meat emulsions
 
 
Titel: Effect of prebiotic ingredients on the rheological properties and microstructure of reduced-sodium and low-fat meat emulsions
Auteur: Felisberto, Mária Herminia Ferrari
Galvão, Maria Teresa Esteves Lopes
Picone, Carolina Siqueira Franco
Cunha, Rosiane Lopes
Pollonio, Marise Aparecida Rodrigues
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 60 (2015) nr. 1 pagina's 8 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 89 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland