Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 89 gevonden artikelen
 
 
  Aromatized olive oils: Influence of flavouring in quality, composition, stability, antioxidants, and antiradical potential
 
 
Titel: Aromatized olive oils: Influence of flavouring in quality, composition, stability, antioxidants, and antiradical potential
Auteur: Sousa, Anabela
Casal, Susana
Malheiro, Ricardo
Lamas, Hugo
Bento, Albino
Pereira, José Alberto
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 60 (2015) nr. 1 pagina's 7 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 89 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland