Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Effect of added calcium hydroxide during corn nixtamalization on acrylamide content in tortilla chips
 
 
Titel: Effect of added calcium hydroxide during corn nixtamalization on acrylamide content in tortilla chips
Auteur: Salazar, R.
Arámbula-Villa, G.
Luna-Bárcenas, G.
Figueroa-Cárdenas, J.D.
Azuara, E.
Vázquez-Landaverde, P.A.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 56 (2014) nr. 1 pagina's 6 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland