Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 47 gevonden artikelen
 
 
  Cooking behavior of rice pasta: Effect of thermal treatments and extrusion conditions
 
 
Titel: Cooking behavior of rice pasta: Effect of thermal treatments and extrusion conditions
Auteur: Marti, Alessandra
Caramanico, Rosita
Bottega, Gabriella
Pagani, M. Ambrogina
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 54 (2013) nr. 1 pagina's 7 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 47 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland