Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Antibrowning effect of antioxidants on extract, precipitate, and fresh-cut tissue of artichokes
 
 
Titel: Antibrowning effect of antioxidants on extract, precipitate, and fresh-cut tissue of artichokes
Auteur: Ghidelli, Christian
Mateos, Milagros
Rojas-Argudo, Cristina
Pérez-Gago, María B.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 51 (2013) nr. 2 pagina's 7 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 24 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland