Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 58 gevonden artikelen
 
 
  Chemical characterization of liquid residues from aqueous enzymatic extraction of soybean oil
 
 
Titel: Chemical characterization of liquid residues from aqueous enzymatic extraction of soybean oil
Auteur: Rovaris, Ângela Angeloni
Balsamo, Geisi Mello
de Oliveira Costa, Ana Carolina
Maisonnave Arisi, Ana Carolina
Micke, Gustavo A.
Piovezan, Marcel
Petkowicz, Carmen L.O.
Amante, Edna Regina
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 51 (2013) nr. 1 pagina's 8 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 58 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland