Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 56 gevonden artikelen
 
 
  Assessment of nanoparticle paprika oleoresin on marinating performance and sensory acceptance of poultry meat
 
 
Titel: Assessment of nanoparticle paprika oleoresin on marinating performance and sensory acceptance of poultry meat
Auteur: Yusop, Salma M.
O’Sullivan, Maurice G.
Preuß, Matthias
Weber, Herbert
Kerry, John F.
Kerry, Joseph P.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 46 (2012) nr. 1 pagina's 7 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 56 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland