Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 56 gevonden artikelen
 
 
  Brines added sodium bicarbonate improve liquid retention and sensory attributes of lightly salted Atlantic cod
 
 
Titel: Brines added sodium bicarbonate improve liquid retention and sensory attributes of lightly salted Atlantic cod
Auteur: Åsli, Magnus
Mørkøre, Turid
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 46 (2012) nr. 1 pagina's 7 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 56 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland