Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Effect of milk pasteurization and acidification method on the chemical composition and microstructure of a Mexican pasta filata cheese
 
 
Titel: Effect of milk pasteurization and acidification method on the chemical composition and microstructure of a Mexican pasta filata cheese
Auteur: Morales-Celaya, M.F.
Lobato-Calleros, C.
Alvarez-Ramirez, J.
Vernon-Carter, E.J.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 45 (2012) nr. 2 pagina's 10 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland