Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Effects of cooking methods on polyphenols, pigments and antioxidant activity in potato tubers
 
 
Titel: Effects of cooking methods on polyphenols, pigments and antioxidant activity in potato tubers
Auteur: Perla, Venu
Holm, David G.
Jayanty, Sastry S.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 45 (2012) nr. 2 pagina's 11 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland