Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Effects of the addition of microencapsulated omega-3 and rosemary extract on the technological and sensory quality of white pan bread
 
 
Titel: Effects of the addition of microencapsulated omega-3 and rosemary extract on the technological and sensory quality of white pan bread
Auteur: de Conto, Leilane Costa
Porto Oliveira, Raquel Silveira
Pereira Martin, Luiz Gabriel
Chang, Yoon Kill
Steel, Caroline Joy
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 45 (2012) nr. 1 pagina's 7 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland