Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 52 gevonden artikelen
 
 
  Effect of chloride salt mixtures on selected attributes and mineral content of fermented cracked Aloreña olives
 
 
Titel: Effect of chloride salt mixtures on selected attributes and mineral content of fermented cracked Aloreña olives
Auteur: Bautista-Gallego, J.
Arroyo-López, F.N.
López-López, A.
Garrido-Fernández, A.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 44 (2011) nr. 1 pagina's 10 p.
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 52 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland