Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of heat transfer rates during thermal processing under end-over-end and axial modes of rotation
 
 
Titel: Comparison of heat transfer rates during thermal processing under end-over-end and axial modes of rotation
Auteur: Dwivedi, Mritunjay
Ramaswamy, Hosahalli S.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 43 (2010) nr. 2 pagina's 11 p.
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland