Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 29 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Use of milk protein concentrate to standardize milk composition in Italian citric Mozzarella cheese making
 
 
Titel: Use of milk protein concentrate to standardize milk composition in Italian citric Mozzarella cheese making
Auteur: Francolino, S.
Locci, F.
Ghiglietti, R.
Iezzi, R.
Mucchetti, G.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 43 (2010) nr. 2 pagina's 5 p.
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 29 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland