Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Influence of phospholipase A2 (PLA2)-treated dried egg yolk on wheat dough rheological properties
 
 
Titel: Influence of phospholipase A2 (PLA2)-treated dried egg yolk on wheat dough rheological properties
Auteur: Zhao, Xiaoguang
Shi-Jian, Dong
Tao, Guanjun
Xu, Rongrong
Wang, Miao
Reuhs, Brad
Yang, Yanjun
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 43 (2010) nr. 1 pagina's 7 p.
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland