Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Effect of defatted maize germ flour addition on the physical and sensory quality of wheat bread
 
 
Titel: Effect of defatted maize germ flour addition on the physical and sensory quality of wheat bread
Auteur: Siddiq, M.
Nasir, M.
Ravi, R.
Butt, M.S.
Dolan, K.D.
Harte, J.B.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 42 (2009) nr. 2 pagina's 7 p.
Jaar: 2009
Inhoud:
Uitgever: Swiss Society of Food Science and Technology
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland