Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 70 gevonden artikelen
 
 
  A preliminary evaluation of antioxidant compounds, reducing potential, and radical scavenging of pawpaw (Asimina tribloba) fruit pulp from different stages of ripeness
 
 
Titel: A preliminary evaluation of antioxidant compounds, reducing potential, and radical scavenging of pawpaw (Asimina tribloba) fruit pulp from different stages of ripeness
Auteur: Harris, Grant G.
Brannan, Robert G.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 42 (2009) nr. 1 pagina's 5 p.
Jaar: 2009
Inhoud:
Uitgever: Swiss Society of Food Science and Technology
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 70 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland