Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 70 gevonden artikelen
 
 
  Change in anthocyanin concentrations in red apricot fruits during ripening
 
 
Titel: Change in anthocyanin concentrations in red apricot fruits during ripening
Auteur: Bureau, Sylvie
Renard, Catherine M.G.C.
Reich, Maryse
Ginies, Christian
Audergon, Jean-Marc
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 42 (2009) nr. 1 pagina's 6 p.
Jaar: 2009
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 70 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland