Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 70 gevonden artikelen
 
 
  Bitterness, odor properties and volatile compounds of virgin olive oil with phospholipids addition
 
 
Titel: Bitterness, odor properties and volatile compounds of virgin olive oil with phospholipids addition
Auteur: Koprivnjak, O.
Škevin, D.
Petričević, S.
Brkić Bubola, K.
Mokrovčak, Ž.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 42 (2009) nr. 1 pagina's 6 p.
Jaar: 2009
Inhoud:
Uitgever: Swiss Society of Food Science and Technology
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 70 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland