Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Changes in strawberry phenolics, anthocyanins, and antioxidant capacity in response to high oxygen treatments
 
 
Titel: Changes in strawberry phenolics, anthocyanins, and antioxidant capacity in response to high oxygen treatments
Auteur: Zheng, Yonghua
Wang, Shiow Y.
Wang, Chien Y.
Zheng, Wei
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 40 (2007) nr. 1 pagina's 9 p.
Jaar: 2007
Inhoud:
Uitgever: Swiss Society of Food Science and Technology
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland