Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 16 gevonden artikelen
 
 
  The sensory characteristics and rheological properties of soups containing oat and barley β-glucan before and after freezing
 
 
Titel: The sensory characteristics and rheological properties of soups containing oat and barley β-glucan before and after freezing
Auteur: Lyly, Marika
Salmenkallio-Marttila, Marjatta
Suortti, Tapani
Autio, Karin
Poutanen, Kaisa
Lähteenmäki, Liisa
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 37 (2004) nr. 7 pagina's 13 p.
Jaar: 2004
Inhoud:
Uitgever: Swiss Society of Food Science and Technology
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland