Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Production of n-3 fatty acid enriched pork liver pâté
 
 
Titel: Production of n-3 fatty acid enriched pork liver pâté
Auteur: D’Arrigo, M
Hoz, L
Cambero, I
Lopez-Bote, C.J
Pin, C
Ordóñez, J.A
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 37 (2004) nr. 6 pagina's 7 p.
Jaar: 2004
Inhoud:
Uitgever: Swiss Society of Food Science and Technology
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland